273ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Αγλαντζιάς
26/2/2018     
Τα νέα μας
Η νέα μας Εστία
Από σήμερα και πάλιν σε νέα Εστία.
Περισσότερες Ειδήσεις  
 
Ανακοινώσεις
Έκθεση φωτογραφίας με θέμα: Πιάσε Ένα Χαμόγελο
Μεγάλη Δράση Ημέρας Σκέψης 2016
Μεγάλη Δράση Ημέρας Σκέψης 2016
Ετήσιο Barbecue Συστήματος
Περισσότερες Ανακοινώσεις  
 
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Σώμα Προσκόπων Κύπρου
Εφορεία Αεροπροσκόπων Γ.Ε.
Επαρχιακή Εφορεία Λευκωσίας
Σώμα Ελλήνων Προσκόπων
Δήμος Αγλαντζιάς
Facebook
Twitter
YouTube
Επικοινωνία
 
Συνολικοί Επισκέπτες


 

Μεγάλη Δράση Ημέρας Σκέψης 2016Μεγάλη Δράση Ημέρας Σκέψης 2016 Μεγάλη Δράση Ημέρας Σκέψης 2016

Στο πλαίσιο των εορτασμών για την Ημέρα Σκέψης, ο Κλάδος Προσκόπων της Επαρχιακής Εφορείας Λευκωσίας, διοργανώνει μεγάλο διαγωνιστικό παιχνίδι στην Τάφρο Πύλης Αμμοχώστου το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου.

Αρχείο

Λευκωσία, 23 Ιανουαρίου 2016

 

Αρ. Πρωτ.          2016/005

 

ΠΡΟΣ:              Γονείς των Μελών της Ομάδας Προσκόπων του Συστήματος μας

 

ΘΕΜΑ:             Μεγάλη Δράση Ημέρας Σκέψης 2016

 

 

Αγαπητοί Γονείς,

 

Η 22α  Φεβρουαρίου, γενέθλιος ημέρα του Ιδρυτή του Προσκοπισμού Baden Powell και της γυναίκας του Ολαβ, Ιδρυτή του Οδηγισμού, έχει καθιερωθεί ως η παγκόσμια μέρα των Προσκόπων και Οδηγών και έχει ονομαστεί Ημέρα Σκέψης. Ημέρα Σκέψης γιατί πέρα από το γεγονός ότι θυμόμαστε και τιμούμε τον Ιδρυτή μας, η σκέψη μας ανατρέχει σε όλους τους Προσκόπους του Κόσμου και τη δυναμική που μπορεί να προσφέρει ο Προσκοπισμός ως η μεγαλύτερη Κίνηση νεολαίας για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου.

 

Η μέρα αυτή, προσφέρεται για κοινές, μαζικές και καθολικές εκδηλώσεις ώστε τα Μέλη μας, ειδικά τα νεότερα, να αντιληφθούν το μέγεθος της Κίνησης μας αλλά και να στείλουν τα μηνύματα της συναδέλφωσης, της αλληλεγγύης, της αγάπης.

 

Στο πλαίσιο των εορτασμών για την Ημέρα Σκέψης, ο Κλάδος Προσκόπων της Επαρχιακής Εφορείας Λευκωσίας, διοργανώνει μεγάλο διαγωνιστικό παιχνίδι στην Τάφρο Πύλης Αμμοχώστου το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016.

 

Το δικαίωμα συμμετοχής έχει καθοριστεί στο ποσό των €7, και περιλαμβάνει τα υλικά του παιχνιδιού, γεύμα, και ρόφημα.

 

Η μεταφορά μας στο χώρο της δράσης θα γίνει από εσάς τους γονείς. Για αυτό, παρακαλούμε όπως όλοι οι Πρόσκοποι να βρίσκονται στην Τάφρο της Πύλης Αμμοχώστου με προσκοπική στολή, στις 8:00πμ!! Η δράση αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 17:30 (5:30μμ), οπότε θα πρέπει να παραλάβετε τους Προσκόπους από τον ίδιο χώρο.  Οι Πρόσκοποι θα πρέπει να έχουν μαζί τους παγουράκι με νερό.

 

Η συμμετοχή του παιδιού σας, θα πρέπει να δηλωθεί το αργότερο μέχρι το Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2016 αποστέλλοντας την επισυναπτόμενη αίτηση συμμετοχής, κατάλληλα συμπληρωμένη και μαζί με το δικαίωμα συμμετοχής. Σε περίπτωση που δεν δηλώσετε την συμμετοχή του παιδιού σας μέχρι την καθορισμένη μέρα, θα θεωρήσουμε ότι το παιδί σας δεν θα συμμετάσχει στη διήμερη εκδρομή του τμήματος.

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ.

 

 

Θα πρέπει να υπενθυμίσω ότι για να έχει δικαίωμα το παιδί σας να λάβει μέρος στη πιο πάνω δράση θα πρέπει να έχει τακτοποιημένη την εγγραφή του στο Σύστημα για την Προσκοπική περίοδο 2015-2016.

 

Για κάθε επιπρόσθετη πληροφορία, παρακαλώ επικοινωνήστε με την Αρχηγό της Ομάδας Προσκόπων, Χριστόδουλο Ξύστρα, αρ. τηλ. 96277027.

 

Ευελπιστούμε στην αθρόα συμμετοχή των μελών της Ομάδας στην πιο πάνω εκδήλωση!

 

Με εκτίμηση,

 

 

 

Νέστορας Ιακωβίδης,

Αρχηγός 273ου Συστήματος Αεροπροσκόπων

© 273o Σύστημα Αεροπροσκόπων Αγλαντζιάς
Developed and maintained by ZEBRA Consultants | Powered by zecontent